nieuwsbrief-item winter 2022

Olijfoogst

De overvloedige regen van afgelopen winter bleek positief voor de bloei en groei van de olijven dit jaar. We hadden een mooie oogst van een bijzonder goede kwaliteit en smaak!

Inmiddels zijn de olijven weer geoogst en geperst tot onze heerlijke en pure olijfolie. Die weer verkrijgbaar is in Nederland.

Wil je onze (h)eerlijke olijfolie bestellen of meer informatie? Stuur ons een bericht!

Project werkplaats

Jan heeft uiteindelijk toch besloten om een werkplaats voor zijn timmerwerkzaamheden te creƫeren. Sinds we in Griekenland wonen en werken maakte hij de meeste van zijn projecten buiten. In de felle zon of met het risico dt hij zijn machines niet op tijd naar binnen kan halen bij een onverhoopte bui.

Er valt nog heel wat te doen maar daarna kan hij lekker beschut werken!

Project marketing

Mijn project speelt zich vooral achter de computer en in mijn hoofd af.
Het doel is om ons paradijsje beter zichtbaar te maken via internet en social media. Ik krijg hierbij de hulp van Alieke Pol. Binnenkort hoop ik resultaten van de coaching met jullie te kunnen delen.

Alieke Pol – marketing coach https://www.aliekepol.nl/contact/

UITBESTEDEN OF ZELF AAN DE KNOPPEN ZITTEN?

We bekijken samen wat het beste werkt voor JOU.

En om dan maar meteen de koe bij de horens te pakken:

Voor de eerste 3 boekingen via deze nieuwsbrief (actiecode ‘winter-update’) sturen we een mooi blik van onze olijfolie naar je op! Deel onze nieuwsbrief /website met familie, vrienden en collega’s zodat zij ook kans maken op een blik met vloeibaar goud!

vraag naar beschikbaarheid via de website

Contact